› ARABICA
Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem
BRAZÍLIE - DIAMOND SANTOS
Pěstitelé: Družstvo Cooperative Cooxupe (drobní farmáři) Oblast pěstování: Minas Gerais – 900 až 1000 mnm Sklizeň: Září – Duben Zpracování: Promytá Odrůda: Mondo Novo, Bourbon, Catuai Chuť: Směs tří arabik vysoké kvality přináší jemnou kyselinku s nádechem mléčné čokolády.
Cup score – 82 b.
COLOMBIA - MICROLOT CALDAS ANSERMA SUPREMO (SHG-EP) Bio-OrganicOblast pěstování: Caldas, (Eje Cafetero)Vesnice: Anserma, San José, Belalcazar, 1400-1800m/n.m.Pěstitelé: Drobní farmáři družstva AnsermaOdrůda: Castillo, Caturra, Colombia (promytá)Sklizeň: Září-květen, ruční sběrCertifikát: FW Microlot, SHG–EP, Bio-OrganicChuť: Citrusy, tmavá čokoládaCup Score: 84b
HONDURAS - CERRO AZUL MEAMBAR (SHG-EP) RFA, Organic
Pěstitelé: Drobní farmáři družstva Anserma Oblast pěstování: Comayagua, Sigueatepequen.m. La Paz, 1300-1700 m/n.m. Sklizeň: Listopad-duben, ruční sběr Zpracování: Promytá Odrůda: Catuai, Caturra Pacas (promytá) Chuť: Oříškovo-citrusová, nasládláCertifikát: SHG-EP, COHORSIL, RFA, Organic
V šálku nalezneme vyváženou chuť citrusů, plné čokoládové tělo s jemným dozvukem sladkých ořechů.
Cup score – 85 b.
PERU - CHANCHAMAYO Místo pěstování: oblast Chanchamayo v regionu JuninNadmořská výška: 800 m.n.m.Odrůda kávy: Coffea Arabica, TypicaSklizeň: duben až záříZpracování: mokrou cestouChuť: Vyvážená, s příjemnou vanilkovou sladkostí a s čokoládovou dochutí.
Nastavení